Beauty

Maybelline Color Sensational lipsticks

10/21/2015

Afgelopen zaterdag stond ik even te kijken in het make-upschap van de Big Bazaar toen mijn oog viel op wat Color Sensational lipsticks van Maybelline. Ik herkende ze meteen, omdat ik al drie van deze lipsticks in m'n bezit heb. Na een tijdje had ik vier mooie kleuren uitgezocht. Deze review ik vandaag!

168 Petal Pink - 158 Power Peony - 420 Coral Pop - 625 Iced Caramel

Hierboven zie je de kleuren die ik meenam. Ze waren allemaal nog heel, behalve Iced Caramel. Ik denk dat bij deze het puntje was beschadigd bij het dichtdoen van de dop. Maar ik vond de kleur zo mooi dat ik 'em niet kon laten liggen. 


Color Sensational lipsticks kosten normaal €10,49, maar bij de Big Bazaar kostten ze maar €2,99!

Hierboven zie je de swatches. Ik vind alle kleuren er erg mooi uitzien en ze hebben een mooie dekking en finish. 

168 Petal Pink
Petal Pink is een hele zachte en barbie roze kleur. De kleur vind ik best leuk, maar hij brengt een beetje vervelend aan.

158 Power Peony
Ook Power Peony is echt een barbie roze kleur. Iets donkerder dan de vorige, waardoor ik deze net wat mooier vind. Deze lipstick brengt wel fijn aan en de finish vind ik erg mooi!

420 Coral Pop
Op de swatches leek Coral Pop erg oranje, maar op m'n lippen ziet de kleur er heel anders uit. Ondanks dat vind ik 'em erg mooi!

625 Iced Caramel
Iced Caramel lijkt erg veel op Coral Pop, maar is net wat bruiner. Dit vind ik echt de perfecte nude kleur voor in de herfst. Hij past goed bij m'n huid en heeft een mooie dekking en finish. Dit is mijn favoriet!


De houdbaarheid van de lipsticks is prima! Ze blijven een paar uurtjes mooi zitten.

Ik vind alle kleuren best mooi. Petal Pink is niet helemaal mijn kleur, maar daarentegen vind ik Coral Pop en Iced Caramel wel erg mooi. Ook hebben de lipsticks een goede dekking en voelen ze fijn aan. Ze drogen m'n lippen zeker niet uit!

Maybelline Color Sensational lipstick - €10,49 - O.a. bij Etos en Kruidvat 
Maybelline Color Sensational lipstick - €2,99 - Bij Big Bazaar

Ik weet niet tot hoe lang deze actie nog loopt, maar als je toevallig in de buurt bent van de Big Bazaar, zou ik zeker even een kijkje nemen!

Welke van de bovenstaande 4 kleuren vind jij het mooist?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ik vind power peony echt super vet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik bij Big Bazaar in de buurt ben zal ik zeker gaan kijken. Ik betwijfel het. Maar wat een prijsverschil zeg. Ik vind de kleur dat je hebt uitgezocht echt mooi, al is het resultaat echt afwisselt.

    BeantwoordenVerwijderen