Fashion

Mega najaars shoplog

10/13/2015

Omdat ik echt té weinig kleding had voor de herfst en de winter, was het tijd om eens flink in te gaan kopen. Meestal nog een hele opgave voor iemand met keuzestress. Maar... Dit keer ben ik erg goed geslaagd! Tops, een trui, vesten en schoenen! Vandaag laat ik mijn aankopen zien.


Ik heb geshopt bij de Zara, The Sting en Blackstone. Bereid je vast voor: bijna alles is blauw! Ik vind blauw gewoon een hele leuke kleur en dan zie je dus terug in mijn aankopen. Vijf van de zeven items zijn blauw. Oepss, haha!

The Sting
Bij The Sting heb ik het meeste geshopt. Vijf items maar liefst!

Allereerst dit kobalt blauwe, super warme en zachte vest van het merk District. Ik vind de kleur erg mooi en het model vind ik ook erg gaaf!

Dit is misschien wel m'n meest 'gedurfde' aankoop. Een nep leren top. Ik vind 'em zo stoer! Hij is heel leuk te combineren met het kobalt blauwe vest en een zwarte jeans. Deze top is van het merk Melting Stockholm.

Ook kocht ik nog een sweather. Deze donkerblauwe met witte stippen. Gewoon een lekker warme trui. Deze sweather is van het merk Anti Blue.

En nog een blauw item! Dit lange vest vond ik ook erg leuk. Het stofje is niet heel dik en heeft een leuk patroon. Verder is hij rond aan de achterkant en viel hij erg mooi. Dit vest is ook van Anti Blue.

En dan het laatste item van The Sting, maar nog niet het laatste blauwe item. Dit topje van Anti Blue vond ik erg mooi. Hij heeft aan de onderkant een kanten randje en aan de achterkant is hij een stukje open en heeft hij ook nog wat kant. Deze top leek mij wel leuk in combinatie met het donkerblauwe vest.

ZARA
En dan is dit het laatste kleding item én het laatste blauwe item. Bij de Zara kocht ik dit bloesje met rode stipjes.

Blackstone

Ik was op zoek naar leuke schoenen voor de winter toen ik deze Blackstones tegenkwam. Ik vind het model erg leuk. Lekker stoer. Ook de kleur vind ik erg mooi en bijzonder. Ze zijn grijs, maar hebben een paarsachtige ondertoon. Verder vind ik de rits en de witte leren veters erg stoer.


En dan waren dit mijn geshopte items. Ik ben erg blij met m'n aankopen! Binnenkort zal er nog een outfit post online komen waar ik een aantal van deze items draag. Dan kun je zien hoe ik ze combineer en hoe ze staan.

Welk item vind jij het leukste? 

You Might Also Like

5 Comments

 1. Wauw, wat heb je er een hoop prachtige items bij! <3 Ik ben echt dol op het leren topje en gestreepte truitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kleding! Ik vind het altijd leuk om kleding shologs te zien. Dat truitje met die stippen, die is helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke items heb je gekocht !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je geshopt! Ik kan ook altijd goed slagen bij the Sting!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen!
  Ik vind vooral het Kobalt blauwe vest erg mooi, ben dol op die kleur.

  BeantwoordenVerwijderen