Fashion

Mixing textures fall lookbook

10/23/2015

Zoals je al had kunnen lezen in mijn mega najaars shoplog, zou ik met een paar van m'n geshopte items een outfit post maken, zodat je kon zien hoe de items vallen en hoe ik ze combineer. Bij deze! Ik ben afgelopen week naar het bos geweest om daar foto's voor mijn "Mixing textures fall lookbook" te schieten.


What I'm wearing:
Kobalt blauwe vest | Distrikt, The Sting
Zwarte leren top | Melting Stockholm, The Sting
Zwarte jeans | Urban Outfitters
Zwarte enkellaarsjes | Shabbies Amsterdam
Above the knuckle ring met driehoekje | I Am Accessories
Above the knuckle ring | H&M

Op de foto's hierboven combineer ik een (nep) leren shirtje met een wollen trui en een simpele zwarte jeans. Verder draag ik zwarte enkellaarsjes en nog 2 kleine en subtiele above the knuckle rings. Ik ben zelf echt fan van de outfit! De leren top vind ik erg stoer, maar ik combinatie met het wollen vest wordt het geheel wat zachter. Verder geeft het vest ook wat kleur aan je outfit, waardoor 'ie er aantrekkelijker uitziet. Als je iets meer wilt uitpakken, zou je nog wat sieraden kunnen toevoegen. Ik draag zelf eigenlijk zelden sieraden, maar ik denk dat een zilveren statement ketting heel goed bij deze outfit zal passen!

Wat vind jij van deze outfit?

You Might Also Like

4 Comments