Beauty

Sleek i-Divine Au Naturel

10/11/2015

Eerder reviewde ik het Sleek Storm i-Divine eyeshadow palette al, waar ik helemaal weg van was! De pigmentatie en de kleuren zijn zo mooi! Nu review ik het Au Naturel palette, die er in ieder geval net zo mooi uit ziet. Het lijkt mij een perfect every day palette. Ik ben de benieuwd naar de kwaliteit!


Palettes van Sleek - en de rest van de producten ook - zitten altijd verpakt in een rechthoekig mat zwart doosje, waar met glimmende zwarte letters 'Sleek MakeUp' staat. Mooi, strak en clean. Verder bevat het doosje een tweezijdige sponsapplicator en een grote spiegel.

In het Sleek i-Divine eyeshadow palette zit ook een doorzichtig velletje met de namen van de oogschaduws erop. Handig, maar soms ook vervelend. Ik weet nooit zo goed wat ik er mee moet. Weggooien omdat het bij gebruik van het palette vervelend is? Maar dan weet ik de namen niet meer...

De kleuren uit het Au Naturel palette vind ik echt geweldig! De bovenste rij bevat vooral wat lichtere kleuren en de onderste rij wat donkerdere kleuren. Verder zijn 8 van de 12 kleuren mat en bevat de rest wat shimmertjes.

En dan nu: de swatches!

Nougat - Nubuck - Cappuccino - Honeybomb - Toast - Taupe

Over de bovenste rij ben ik helaas niet zo tevreden. De pigmentatie is ├ęcht niet goed! Vooral Cappuccino lijkt helemaal weg te vallen en Nubuck en Honeybomb zijn ook niet echt goed gepigmenteerd. Daarentegen ben ik wel erg te spreken over Taupe. Wat een prachtige champagne kleur, zeg! Love it!


Conker - Moss - Bark - Mineral Earth - Regal - Noir

De tweede rij is gelukkig een stuk gepigmenteerder. Zelf vind ik Conker en Regal erg mooie kleuren! Verder is een Bark een goede kleur voor het inkleuren van m'n wenkbrauwen en met Noir zou je een mooi smudgy lijntje kunnen zetten.

Deze ooglook maakte ik nog met het Au Naturel palette. Ik gebruikte hiervoor Nougat, Taupe, Conker, Bark, Regal en Noir. 


De textuur van de oogschaduws van Sleek vind ik erg fijn. Ze zijn heel zacht, waardoor je ze mooi kunt blenden. Wat wel een nadeel is aan zachte oogschaduws, is dat ze erg kruimelen waardoor je snel last hebt van fall-out. Maar dit is simpel op te lossen door even met een schone (waaier)kwast over je gezicht te gaan of door tijdens het aanbrengen van de oogschaduw een tissue onder je oog te houden. 

Over het algemeen ben ik erg tevreden over het Au Naturel palette van Sleek. Ondanks dat de bovenste rij erg slecht gepigmenteerd is, vind ik 'em erg mooi. Taupe en Conker zijn mijn favoriete kleurtjes, maar ook Regal vind ik erg mooi. Verder is de textuur van de oogschaduws erg fijn en blenden ze mooi!

Sleek i-Divine Au Naturel eyeshadow palette - €9,69 - bestel hier

Wat vind jij van dit palette? Heb jij misschien zelf ook een i-Divine palette?

You Might Also Like

6 Comments

 1. Mooi palette! Wel jammer van de bovenste rij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super mooi palette, vooral die kleur conker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi pallete, vooral de onderste rij, sleek palleten staan nog altijd op mijn wishlist<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de sleek palettes altijd zo mooi en fijn, ik heb er zelf ook een stuk of 5. Ik herken wel de fall out wat ik soms ook wel is vervelend vindt, maar als je een keer je kwast aftikt boven het palette dat helpt vaak ook al heel veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, dit zijn helemaal mijn kleurtjes! Wat jammer dat de kwaliteit hier en daar wat minder goed is. Ik vind je ooglook in ieder geval erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look heb je met dit palette gemaakt! <3

  BeantwoordenVerwijderen