Beauty

Spiderweb Halloween eyelook

10/29/2015

Aanstaande zaterdag is het Halloween. Ik houd zelf helemaal niet van Halloween. Ik heb er gewoon niks mee. Ik maakte dan ook nooit Halloween looks, maar dit jaar had ik opeens zin om er eentje te maken! Ik vroeg m'n zusje of ze m'n model wilde zijn en samen gingen we aan de slag!
Ik wilde een niet al te enge look maken, dus gebruikte ik geen witte schmink, nepbloed of kleurlenzen. Wat ik wel gebruikte?

 • Zwarte eyeliner
 • Diamantjes (met een plaklaagje)
 • Zwarte oogschaduw

Wat ik deed, is heel simpel. Ik begon met wat zwarte oogschaduw dat ik op het bewegend ooglid aanbracht, maar ook in en boven de arcadeboog. Dit zag er echt verschrikkelijk uit, maar op dat moment moet je gewoon even doorgaan. Het wordt vanzelf mooier (voor hoever deze look mooi is...). Ook bracht ik wat zwarte oogschaduw aan onder de onderste wimperrand. 

Vervolgens begon ik met het spinnenweb. Ik trok gewoon wat random streepjes met de eyeliner vanaf het oog naar buiten. Vervolgens verbindende ik deze streepjes met wat boogjes.

Op de plekken waar de horizontale strepen de verticale kruisten, plakte ik een diamantje. Ik gebruikte hiervoor van die diamantjes die eigenlijk voor je nail art bedoeld zijn. Je hebt ook speciale diamantjes voor je gezicht. Deze kocht ik een keer bij de Claires en zou ik dus ergens in huis moeten hebben, maar ik kon ze op dat moment even niet vinden. 

Het is echt een gepriegel om van die kleine diamantjes op te plakken, maar als ze er eenmaal opzitten, ziet het er wel vet uit!

En dan was dit de ooglook! Je kunt ervoor kiezen om ook een spinnenweb te maken op je andere oog, maar ik vond het wel vet om het andere oog alleen zwart te maken.

Om je look af te maken kun je met zwarte oogschaduw (ja, echt!) je gezicht contouren. Hierdoor wek je de illusie dat je een ingevallen gezicht heb. Breng dan wat zwarte oogschaduw aan langs je neus, onder je kin, op je voorhoofd en onder je jukbeenderen. 

Verder kun je nog een hele donkere lipstick op doen. Donkerrood of donkerpaars staan er erg gaaf bij!


Wat vind jij van deze Halloween look? En doe jij aan Halloween? 

You Might Also Like

3 Comments

 1. Makkelijk, én het ziet er heel leuk uit! Ik denk dat veel meisjes deze look gaan nadoen voor Halloween! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk en simpel uit! En door met die plak steentjes erop maakt het nog leuker. Zelf ben ik geen Halloween fan, maar vind het altijd wel leuk om te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er heel mooi uit, zeker met die kleine diamantjes!

  BeantwoordenVerwijderen