Accessoires

WIN | Rock clip-on lenzen

10/17/2015

Ik houd zelf ontzettend veel van foto's maken! Ik vind het gewoon zó leuk om te doen! Als ik foto's maak, pak ik bijna altijd m'n spiegelreflex erbij, omdat deze gewoon de mooiste foto's maakt. Met je telefoon worden ze toch altijd wat minder mooi. Maar... Wat nou als je een lens op je lens van je telefoon 'klikt'?

Van Gsmpunt.nl kreeg ik 2 clip-on lenzen van het merk Rock opgestuurd. Een macro lens en een fisheye lens. Met een macro lens kun je foto's maken van héél dichtbij. Je kunt zo heel mooi details op de foto zetten. Met een fisheye lens krijg je zo'n ronding in je foto. Heel leuk! Vooral voor actie foto's vind ik een fisheye lens erg leuk!

Over GSMpunt.nl
GSMpunt.nl is een webshop vol met telefoon accessoires. Je vind er bijvoorbeeld iPhone 6S hoesjes, maar ook universele accessoires (accessoires die op elke telefoon passen), zoals de clip-on lenzen die ik opgestuurd kreeg.

De lenzen
Beide lenzen kun je met een klip vast zetten op je mobiel. Je kunt de lens gewoon op je mobiel schuiven. Ook kun je de lens heel makkelijk over je lens van je telefoon zetten, zodat 'ie precies in het midden zit. Verder zit 'ie heel stevig vast en valt 'ie er dus niet zomaar af.

Iedere lens heeft een rubberen klepje, die je op de lens kunt doen, zodat 'ie niet beschadigd. En om de gehele klip zit een stoffen zakje, zodat 'ie nog eens extra goed beschermd is!

ROCK clip-on lens - €19,95

ROCK Clip-on Fisheye lens
Hierboven zie je de fisheye lens. Zoals ik net al zei, vind ik een fisheye effect vooral leuk op actie foto's. Als je aan het snowboarden bent bijvoorbeeld.

Deze lens heeft trouwens ook een macro functie! Zo kun je je macro foto's ook een fisheye effect geven. Heel leuk!


En dan zijn dit twee foto's die ik heb gemaakt met de fisheye lens. Ik vind het effect zo grappig! Op de rechter foto kun je goed zien dat er een ronding in je foto komt. Op de linker foto zie Charlie (m'n zusjes konijn) die de lens ook wel interessant vond.

De fisheye lens is makkelijk in gebruik en maakt mooie en scherpe foto's.

ROCK Clip-on Macro lens
De macro lens is een stukje kleiner. Verder ziet hij er eigenlijk hetzelfde uit als de fisheye lens.
Het resultaat van de macro lens vind ik erg gaaf. Je kunt van zó dichtbij foto's maken! Op de foto's hierboven zie je links foto's met de macro lens en rechts dezelfde foto maar dan met de normale lens van m'n telefoon.

De macro lens is wel wat lastiger in gebruik dan de fisheye lens. Je moet je telefoon en het voorwerp dat je wilt fotograferen namelijk heel stil houden. Anders is de foto bewogen. Daar moet je dus een beetje mee oefenen, maar dan is ook dit een hele fijne lens!

Ik ben erg tevreden over de clip-on lenzen. Het zijn zulke leuke gadgets. Helemaal als je net zo gek bent op fotograferen als ik! Echt heel leuk om te experimenteren met die verschillende lenzen. Ze zijn ook erg makkelijk in gebruik en niet super duur. Je klikt ze op je telefoon, schuift ze even recht en je bent al klaar om foto's te maken!

Winnen!
Raad eens? Van GSMpunt.nl mag ik beide lenzen verloten onder mijn lezeressen! Hoe leuk?! En meedoen is heel simpel, dus lees snel verder en doe mee!

Omdat ik wil dat iedereen - maar dan ook echt iedereen - mee kan doen, heb ik besloten dat je me nergens hoeft te volgen. Het enige wat je moet doen is het volgende:

Op mijn site staan 6 letters verstopt die samen 1 woord vormen. Zoek deze letters, maak er een woord van en mail je antwoord naar missnagellak@gmail.com. Zet in het mailtje ook even welke van de twee lenzen je wilt winnen. That's it!

Hier heb je alvast 1 letter cadeau! De andere 5 letters zien er ook zo uit. Dan weet je een beetje waar je naar moet zoeken.

Tip: de letters staan op pagina's en in recente artikelen. Je hoeft dus niet te kijken in artikelen van meer dan een maand geleden. :)

De winactie sluit zaterdag 24 oktober 2015 om 23:59 en op zondag 25 oktober 2015 worden de winnaars gemaild!

Heel veel succes!

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wat een ontzettend leuke winactie en wat een ontzettend leuke manier om te kunnen winnen. Gewoon voor de lol ga ik die letters eens opspeuren. Zo'n lensje heb ik al (ongeveer) dus ik pas bij deze. Er is geen reden voor mij om er twee te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke winactie! Ik ga direct even kijken op gsm.nl, ik wil wel graag zo'n lens proberen ^^. Omdat ik twee tientjes wel kan missen gun ik graag iemand anders de kans!

    BeantwoordenVerwijderen