Do It Yourself

Herfst DIY met nagellak

11/04/2015

Ik ben een tijdje geleden naar het bos geweest en heb daar wat eikeltjes en dennenappels gezocht en verzameld. Ik had namelijk een leuk ideetje voor een herfst do it yourself met nagellak! Je ziet wel eens dat eikels en dennenappels in het interieur gebruikt worden. Heel leuk, maar wel een beetje saai. Daarom pimpte ik ze!
Voor deze do it yourself heb je een paar dingen nodig. Allereerst natuurlijk eikels en dennenappels. Laat deze een tijdje drogen voordat je aan de slag gaat! Verder heb je lijm en nagellak nodig. Het maakt niet uit welke kleur nagellak. Het is maar net wat je leuk vindt en wat er in jouw interieur past!

Kies trouwens niet al te nieuwe lak. Je moet namelijk best veel nagellak gebruiken en dan is het natuurlijke zonde wanneer je nieuwe lakje gelijk voor de helft op is. Bovendien is het ook niet zo goed voor het kwastje.


Ik pakte een oud paar glitters lakje en lakte daarmee de uiteinden van de dennenappels. Heel simpel, maar het ziet er een stuk leuker uit!


Bij het eikeltje deed ik eerst een druppel lijm in het dopje. Vervolgens drukte ik de eikel erin en hielt ik het even vast, zodat 'ie stevig vast zat. 

Toen de eikel en het dopje stevig aan elkaar zaten, ben ik de dopjes en de eikels gaan lakken.

En dan was dit het resultaat:

Ik vind de DIY erg leuk geworden. Heel simpel, maar de eikels en dennenappels zien er een stuk vrolijker uit dan wanneer je ze zonder nagellak in je interieur zou gebruiken. 

Wat vind jij van deze do it yourself?

You Might Also Like

3 Comments