Persoonlijk

Make-up Revolution en een glazen bol

11/08/2015

Sinterklaas komt er weer aan! Dat betekent dat ik druk bezig ben met leuke cadeautjes zoeken. Het hele jaar door heb ik leuke dingen opgeschreven in de notities op m'n mobiel. Daarmee stelde ik een leuk lijstje samen die ik nu met jullie deel. Misschien kun je er zelf nog wat leuks uithalen! Doe je niet aan sinterklaas? Dan zijn het misschien ook nog leuke dingen voor kerst of gewoon om aan jezelf cadeau te doen!

Glazen bol
Misschien een beetje een raar cadeau... Maar ik bedoel niet zo'n glazen bol waarmee je je toekomst kun voorspellen. Ik bedoel zo'n glazen bol voor fotografie! Misschien heb je de Nikon reclame wel eens gezien. Daarin fotograferen ze een glazen bol. Het effect is zó gaaf! Het lijkt me erg leuk om te experimenteren met zo'n bol en daarom staat 'ie op m'n lijstje!

Make-up Revolution Ultra Contour Palette
Omdat ik nog niks van Make-up Revolution heb en omdat ik nog geen contour palette heb, staat dit palette ook op m'n lijstje. de reviews zijn erg positief en het palette is ook helemaal niet zo duur. Je betaald €11,50 voor 8 highlighters en bronzers in verschillende tinten. Misschien dat ik dit palette nog verander in het Ultra Blush & Contour palette inde kleur Golden Sugar, omdat er dan ook nog blushes bijzitten! Ik kan eigenlijk niet kiezen, haha! Beide palettes zijn prachtig.

Marmeren plank
De laatste tijd zie ik heel veel productfoto's die gemaakt zijn op een marmeren ondergrond en dat vind ik er zó gaaf uitzien, dat ik besloot om ook een marmeren plank aan m'n lijstje toe te voegen. Die op de foto hierboven staat komt van shop.lijns.nl en vond ik er wel mooi uitzien. De print vind ik mooi en de vorm vind ik ook gaaf!

Real Techniques Starter Set
Deze set stond 2 jaar geleden ook al op m'n lijstje! Ik heb 'em in de tussentijd niet meer gekocht. Ik was 'em een beetje vergeten. Maar dit jaar staat 'ie dus weer op m'n lijstje. Het is een vijfdelige make-up kwasten set. Zelf heb ik alleen het Zoeva Bamboo kwastenset en ik merk dat ik wel eens wat kwasten te kort kom. Vooral kwasten die voor je oogmake-up bedoeld zijn. Vandaar dat deze set weer op m'n lijstje staat!

Sleek i-Divine Ultra Matte V1 palette
Omdat ik het super leuk vind om met (felle) oogschaduw te experimenteren en omdat Sleek hele fijne oogschaduw palettes heeft, staat het V1 palette ook op m'n lijst. Wat een knallende kleuren!

En dan waren dat mijn wensen voor dit jaar! Wat zou jij heel graag willen hebben?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Dat palette van Make-up revolution is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ik geen sinterklaas meer vier, anders had ik al deze producten op mijn lijstje gezet!
    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen