Hair

Makkelijk je kappersafspraak boeken?

11/20/2015

Hoe boek jij een kappersafspraak? Ga je even bij de salon langs of bel je? Wist je dat er ook een platform is waar je online je afspraak kunt boeken? Super handig, toch! Met BarberBooking kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken bij een kapper bij jou in de buurt!

Over BarberBooking
Het doel van BarberBooking is dat jij zo snel en makkelijk mogelijk online een afspraak bij je kapper kunt maken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Hoe werkt het?
Hierboven kun je zien hoe je je afspraak kunt boeken. Het ziet er wel heel simpel uit! Natuurlijk was ik benieuwd of het echt zo makkelijk is. Ik boekte een kappersafspraak!

Ik vulde m'n postcode in om de dichtstbijzijnde salon te vinden, vulde in wat voor behandeling ik wilde, of ik een voorkeur had door wie ik geknipt zou worden, m'n naam, m'n e-mailadres en m'n telefoonnummer. That's it! Binnen 2 minuten was ik klaar. Echt super snel!

Wat ik ook fijn vind, is dat je niet in hoeft te loggen. Het kan wel, maar je kunt ook gewoon boeken zonder een account.

Verder kreeg ik als herinnering en bevestiging een SMS'je! Echt zo handig!


Ik ben erg te spreken over BarberBooking. De site is makkelijk in gebruik, je hoeft geen account aan te maken en je bent super snel klaar met boeken!

Hoe boek jij je kappersafspraak?

You Might Also Like

1 Comments