Beauty

Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara

11/10/2015

De naam van mascara is meestal heftiger dan het effect. Een mascara is vaak wel gewoon goed, maar toch zoek je verder naar dé ultieme mascara. Heb jij de ultieme mascara al gevonden? Ik niet! Zou de Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara misschien in de buurt komen? Maybelinne zegt dat je met deze mascara versteld staat van je eigen wimpers. Nou, ik ben benieuwd!

Trouwens, www.missnagellak.nl bestaat vandaag (10 november) alweer 3 jaar!

De mascara zit verpakt in een typische Maybelline huls. Ik vind 'em wel mooi! De metallic roze/bruine kleur met de zwarte details trekken me wel aan. 

Op de verpakking van deze mascara staat niet heel veel. Wat er wel staat is 'lash multiplying'. Wat ze hier precies mee bedoelen? Geen idee! Misschien dat de mascara je wimpers een vermenigvuldigde uitstraling moeten geven. Dus dat het lijkt alsof je meer wimpers hebt?

Bij deze mascara gaat het vooral om de aparte borstel. De borstel zou dankzij deze vorm goed bij alle haartjes moeten kunnen en dus alle haartjes (zelfs de hele kleine) moeten voorzien van een laagje mascara. Ook heeft de borstel allemaal verschillende soorten haartjes die ervoor moeten zorgen dat alle wimpers bedekt worden. 

Zonder mascara - met Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara 

Ik vind het effect erg mooi! De mascara maakt m'n wimpers echt een stuk langer en zwarter! Ook zie ik geen klontjes. Wel plakken ze een beetje aan elkaar en zie ik het 'multiplying' effect niet echt duidelijk terug. Ik heb wel het idee dat het borsteltje al m'n wimpers heeft voorzien van een laagje mascara. 

De textuur van de mascara is heel apart. Bij het aanbrengen voelde hij heel zacht aan. Ook het borsteltje is erg zacht. 

De houdbaarheid van deze mascara? De Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara blijft gewoon de hele dag zitten! 


Ik ben enthousiast over de Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara! Hij verlengt m'n wimpers erg mooi, de houdbaarheid is prima en het borsteltje vind ik erg fijn! Of het de ultieme mascara is? Nee, dat niet. Maar hij komt zeker in de buurt!

Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara - €15,49 - Te koop bij alle drogisterijen

Wat vind jij van deze mascara? En heb jij de ultieme mascara al gevonden?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Mooi resultaat geeft deze mascara! Ik gebruik ook altijd een mascara van Maybelline!

    BeantwoordenVerwijderen