Handen & Nagels

NOTD | Grijze herfstdag

11/22/2015

Vandaag heb ik weer een NOTD, oftewel een 'Nails of the day' voor jullie! Omdat het de afgelopen dagen lekker geregend heeft en alles er grijs uitzag, koos ik voor donkere, grijze en herfstige nagels. De witte, licht blauwe en licht roze nagellak bleef in de kast en de grijze en zwarte lak mocht er weer uit. Ook gebruikte ik voor het eerst een striper pencil!
Omdat ik alleen een grijze lak een beetje saai vond, koos ik voor een subtiele nail art. Gewoon wat strakke (het was de bedoeling dat ze strak werden...) zwarte streepjes.

De grijze lak bevat wat shimmers, maar is helaas niet meer te koop. Hij komt uit een limited edition van Essence die ongeveer 3 jaar geleden in de winkels lag. Maar er zijn vast wel vergelijkbare kleuren te vinden!

De zwarte lak die ik gebruikte, is van Ziengs die ik een keer bij schoenen kreeg. Ik heb namelijk nog steeds geen normale zwarte lak!

De striper pencil die ik gebruikte, kreeg ik een keer van m'n buurvrouw. Ik heb geen idee waar 'ie vandaan komt. Als je geen striper pencil hebt, kun je ook gewoon een zwarte striper gebruiken.


De nail art had wat strakker gekund, maar ik vind 'em alsnog erg leuk!

Wat draag jij op dit moment op je nagels?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Op dit moment een mooie rood-bruin van L'Oreal. Gekregen uit Berlijn! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grijze lak (ziengs) met glitters en een glitterende top coat

    BeantwoordenVerwijderen