Verzorging

Producten van Biomed + winactie!

11/12/2015

Een tijdje geleden ontving ik een heel leuk pakketje met 4 producten van het merk Biomed. Ik kende het merk nog niet, maar toen ik hoorde dat ze 'organic medical skin care' producten hadden, was ik meteen enthousiast! Ik sta namelijk volledig open voor natuurlijke producten! Jij ook? Goed nieuws! Je kunt de producten die ik vandaag review ook winnen!

Over Biomed
Biomed is een in Duitsland gevestigd bedrijf. Ze willen graag chique, natuurlijke huidverzorgingsproducten creëren die zichtbare resultaten geven en volledig ondersteund zijn door klinische testen. Wat super fijn is, is dat de producten voor 98,9% natuurlijk zijn en dat de producten ook goed te gebruiken zijn als je een gevoelige huid hebt.

Alle producten van Biomed zijn verkrijgbaar in de online apotheek.

Ik kreeg de volgende 4 producten opgestuurd:
 • Biomed Organic Medical Skin Care - Pure Detox mask
 • Biomed Organic Medical Skin Care - Body Firmer
 • Biomed Organic Medical Skin Care - Fresh Eyes
 • Biomed Organic Medical Skin Care - First Aid Eye Cream
Zelf heb ik een gevoelige huid, dus ik ben benieuwd hoe mijn huid reageert op de producten. Laten we snel beginnen met de reviews!

Pure Detox mask
Pure Detox bevat de ingrediënten purisoft (uit mierikswortelzaad), rozenbottelolie, shea butter, amandelolie, katoenzaadolie en aloë vera en is een ontgiftend en huidverlichtend masker. Purisoft kende ik nog niet, maar het heeft blijkbaar een ontgiftende werking en het beschermt je huid tegen spanningsveroorzakende invloeden vanaf buitenaf en vrije radicalen. De aloë vera heeft een vochtinbrengende werking.

Ik bracht het masker gewoon met m'n vingers aan op m'n gezicht. Meteen voelde het fris aan, maar later begon de huid op m'n voorhoofd een klein beetje te prikken. Dit prikkende gevoel ging meteen weg nadat ik het masker na ongeveer 15 minuten van m'n gezicht afspoelde met lauwwarm water. Na het afspoelen was m'n huid best rood, maar het voelde echt super zacht en soepel aan!


De textuur van het masker vind ik fijn. Het is niet te dik en smeert makkelijk uit. 

Ik vind het een fijn masker. Hij maakt m'n huid erg zacht en m'n huid voelt verzorgd aan. Voor een optimaal effect breng je dit masker 2 keer per week aan.

Biomed Organic Medical Skin Care - Pure Detox mask | 50 ml - €14,99

Body Firmer
Body Firmer is een bodylotion. Een van de ingrediënten is dermachlorella: extract van een groen microzeewier. Verder bestaat deze body lotion uit shea butter, avocadoboter en aloë vera. Deze ingrediënten werken vochtinbrengend. Het laatste natuurlijke ingrediënt is cacaoboter. Cacaoboter stimuleert celvernieuwing.


Ik vind deze body lotion erg fijn! De textuur is lekker zacht, hij trekt snel in, voedt m'n huid en laat geen vettig laagje achter. De geur vind ik wat minder, maar is niet te sterk waardoor je 'em na een paar minuten al niet meer ruikt.

Biomed Organic Medical Skin Care - Body Firmer | 200 ml - €14,99

Fresh Eyes
Fresh Eyes is een crème voor je ogen waardoor je wallen zouden moeten verminderen. De natuurlijke ingrediënten zijn boekweit, wilde mangoboter, aloë vera en katoenzaadolie. Wilde mangoboter en aloë vera werken vochtinbrengend en katoenzaadolie stimuleert celvernieuwing.


Of hij m'n wallen echt vermindert? Ik weet het niet. Hij maakt de huid rond om m'n ogen denk ik wel iets minder 'puffier'. Verder is het gewoon een frisse en milde crème. De textuur is ook erg fijn. Hij smeert goed uit.

Biomed Organic Medical Skin Care - Fresh Eyes | 15 ml - €17,99

First Aid Eye Cream
Het laatste product dat ik ontving is First Aid Eye Cream: een hypoallergene oogcrème. Ik gebruikte zelf nooit oogcrèmes, dus ik ben benieuwd wat dit product doet.

Deze crème bevat SymSitive 1609. Dit ingrediënt helpt de symptomen van een uiterst gevoelige huid te onderdrukken. Verder bevat ook dit product aloë vera.


Ik vind het een fijne oogcrème! De textuur is een stuk vloeibaarder dan de Fresh eye crème, maar wel fijn. Hij is erg mild en zacht, waardoor m'n huid niet geïrriteerd raakt.

Biomed Organic Medical Skin Care - First Aid Eye Cream | 15 ml - €14,99

Ik ben erg te spreken over alle producten van Biomed. Het zijn erg milde, frisse en voedende producten. Ook krijg ik - met m'n super gevoelige huid - geen uitslag van de producten. Fijn!

Win deze 4 producten!
Ben jij enthousiast geworden over de producten van Biomed? Goed nieuws! Je kunt alle producten die ik gereviewd heb winnen!Wat moet je doen?
De winactie sluit donderdag 19 november 2015 en op vrijdag 20 november 2015 wordt de winnaar benaderd!

Heb jij iets van Biomed? En lijken deze producten je wat?

You Might Also Like

3 Comments

 1. Klinkt als heerlijke producten! En wat een gave productfoto's! Jammer dat ik geen facebook heb. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn merk is het hé! Ik heb ook een aantal producten mogen ontvangen maar ben nog bezig met testen.

  BeantwoordenVerwijderen