Beauty

Waarom ik geen typische beautyblogger ben

11/14/2015

Wanneer mensen horen dat ik een beauty blog heb, zijn ze meestal erg verbaasd. "Maar je draagt haast nooit make-up?!" Nee, dat klopt. Ik draag zelden een echte make-up look. Meestal blijft het bij mascara en vaak ga ik ook gewoon make-uploos de deur uit. Moet je als beauty blogger dan altijd met een perfect gemake-upt gezicht rondlopen? Als dat zo zou zijn dan ben ik zeker geen typische beautyblogger. Vandaag deel ik nog wat redenen waarom ik waarschijnlijk geen typische beautyblogger ben.

Snow fairy
Is het je wel eens opgevallen dat alle, maar dan ook echt ALLE beautybloggers helemaal verliefd zijn op de douchegel Snow fairy van Lush? Overal lees ik dat ze die geur helemaal geweldig vinden en dat ze niet kunnen wachten totdat Lush de kerstcollectie uitbrengt omdat ze dan weer een aantal nieuwe flessen Snow fairy in kunnen slaan (en alle andere producten met diezelfde geur).

Nadat ik al die lovende reviews had gelezen, was ik eerlijk gezegd ook wel erg benieuwd geworden naar Snow fairy. Dus ik ben speciaal voor Snow fairy naar de Lush winkel gegaan. Maar nee, niet echt een geur waar ik van houd (op z'n zachtst gezegd). Geen Snowfairy voor mij dus!

Winged eyeliner
Ik zie ze vaak: van die perfecte winged eyeliners. Super strak, intens zwart, fancy en dan nog wat oogschaduw erbij: een ooglook waar je u tegen moet zeggen. Echt prachtig! Maar helaas, zelfs na vaak oefenen zien mijn wings er niet zo perfect uit. Meestal is er eentje wel goed gelukt, maar dan moet ik m'n andere wing gelijk krijgen: echt onmogelijk dus.


Mac producten
Waarom hebben (bijna) alle beautybloggers zo'n grote Mac collectie?! Alle gehypte producten zoals de highlighter Soft and gentle en de lipsticks Faux, Diva, Candy yum yum en Riri woo zijn meestal terug te vinden in de make-up collectie van beautybloggers. Zelf heb ik alleen 2 oogschaduw mono's. Niet dat ik al die producten niet mooi vind, hoor. Maar ik heb niet echt het idee dat ik ze nodig heb. Geen gehypte Mac producten voor mij dus!

Contouren
Voor contouren geldt eigenlijk hetzelfde als voor de winged eyeliner. Van die perfect gecontourde gezichten met zo'n glowy glans op de junkbeenderen. Ik vind het prachtig. Ik vraag me wel af hoe zo'n gecontourd gezicht er in het echt uitziet. Ik zie ze eigenlijk altijd alleen maar op foto's. Misschien dat de foto het geheel wel wat mooier maakt. Als ik contour lijkt het namelijk net of ik een baard heb en alsof ik random een bruine streep op m'n gezicht heb gezet, haha!

En dan waren dit de redenen waarom ik geen typische beautyblogger ben!

Herken jij je in (een van) de bovenstaande punten?

You Might Also Like

5 Comments

 1. Ik vind Snow Fairy juist heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig artikel, moest een paar keer even lachen omdat ik het herkende! Haha, leuk!!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes, ben ik niet de enige beautyblogger die 10x een winged eyeliner maakt en dan toch verwijderd, of allerlei contourvlekken op zijn gezicht heeft, hahah!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik hou ook niet van Snow Fairy en mijn wings zijn verre van perfect! Verder heb ik wel een vrij grote Mac collectie, maar ik ben geen fan van al te nadrukkelijk contouren.

  BeantwoordenVerwijderen