Persoonlijk

Een paar veranderingen

12/17/2015

De laatste tijd zijn er eigenlijk geen artikelen meer online gekomen. Ik had niet zo heel veel tijd om te bloggen, maar er zijn ook nog wat andere redenen. Ik vind over beautybloggen gewoon niet meer zo leuk. Ik word niet meer blij van het swatchen van nagellak en ook make-up vind ik niet leuk meer.
Ik heb dus besloten dat ik minder ga bloggen over beauty, maar meer over reizen en fotografie. Omdat ik natuurlijk nog op school zit en nog helemaal niet veel reis, zullen er dus ook minder artikelen online komen. Maar reizen zal niet het enige onderwerp zijn. Fotografie krijgt ook een plaats op m'n blog. De laatste tijd vind ik het steeds leuker om te experimenteren met bijvoorbeeld sluitertijd, diafragma en om foto's te maken in m'n glazen bol!

Maar naast fotografie en reizen blijven beauty, fashion, food en diy's ook nog een rol spelen op m'n site, maar het wordt wel een kleinere rol. Misschien dat ik over een tijdje swatchen wel weer leuk vind en dat er dan weer meer beauty gerelateerde artikelen online gaan komen, maar dat zullen we wel zien. :)

Verder ben ik bezig met een nieuwe layout. Gewoon een wat professionelere. Ik weet ondertussen al aardig veel van coderen, dus ik ben allemaal aan het experimenteren, totdat ik de perfecte layout krijg. Deze ga ik dan uploaden naar dit blog. Zodra dat gedaan is, ga ik een nieuwe en frisse start maken.

Naast een nieuwe layout ben ik ook bezig met een nieuwe naam. Miss Nagellak vind ik echt niet leuk meer. Te kinderachtig en bovendien heb ik helemaal niks meer met nail art en nagellak. Welke naam het precies wordt, weet ik nog niet, maar zodra ik hem verzonnen heb en zodra mijn nieuwe layout online staat, ga ik weer met frisse moed bloggen. Onder andere over Londen! Ik ben namelijk zaterdag en zondag in Londen. Echt zo leuk!

You Might Also Like

1 Comments

  1. He hoi. Niks mis met een frisse start! Ik kijk er naar uit want je schrijft superleuk. En je hoeft ook niet perce ergens geweest te zijn om er over te bloggen. Leuke tips over reissites ofzo vind ik ook altijd super!

    BeantwoordenVerwijderen