Handen & Nagels

Vergeten nagellak

12/19/2015

Mijn nagellak stash bestaat ondertussen uit meer dan 200 lakjes, dus misschien dat je je kunt voorstellen dat ik af en toe een erg mooi lakje een beetje vergeet. Ik ben toch geneigd altijd dezelfde te pakken, maar besloot deze keer eens voor iets anders te gaan. Wel Essie (natuurlijk), maar geen wit of donkerrood dit keer. Nee, ik koos voor lila.


Het lila lakje dat ik heb van Essie heet Lilacism. Het was m'n derde Essie lakje, maar heb 'em nog helemaal niet super veel gedragen. Drie jaar geleden droeg ik 'em wel geregeld, maar daarna heb ik 'em eigenlijk alleen nog maar af en toe gepakt voor een nail art.

Lilacism is een lakje dat ik misschien meer als zomerkleur zou zien, maar toch vond ik 'em ook wel een beetje winters. Het is gewoon een lief, zacht en zoet kleurtje!

De kwaliteit is natuurlijk super. Zoals we (ik in ieder geval) gewend zijn van Essie. Een heel fijn en afgerond kwastje, waardoor je netjes kunt lakken, een houdbaarheid van minimaal 4 dagen en een mooie dekking.

Welke kleur draag jij graag in de winter?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Prachtig lakje! Ik denk is dat nou een kerstboom op de achtergrond ;)
    Is al een wat ouder artikeltje zie ik! Maar ook voor nu zou hij heel mooi zijn!

    BeantwoordenVerwijderen