Beauty

Waarom ik een typische beautyblogger ben

12/03/2015

Na het artikel 'Waarom ik geen typische beautyblogger ben' leek het mij leuk om een tweede deel te schrijven: 'Waarom ik een typische beautyblogger ben'. Er zijn namelijk genoeg dingen waarin ik mezelf wel als typische beautyblogger herken. Vandaag deel ik er een paar!

Bij alles wat je doet/koopt denken: "Dit is leuk voor een artikel!"
Ik kan niet meer normaal dingen doen zonder aan nieuwe artikelen te denken. Koopt m'n moeder een nieuw product product? Dan mag ze 'em niet gebruiken totdat ik er foto's van heb gemaakt voor een review! Gaan we naar het bos? Oh! Dan trek ik even een leuke outfit aan die ik dan in het bos op de foto kan zetten.

Swtaches van het Sleek Au Naturel palette

Swatches overal
Zo'n dag dat ik op school rondloop met lipstick swatches op m'n arm die er niet meer afgaan? Het gebeurt geregeld! Ook loop ik vaak rond met oogschaduw swatches omdat ik ze vergeet van m'n arm af te halen. En dan nog niet gesproken over de swatches die ik in de drogist maak! Na een bezoekje aan de Etos zit m'n volledige hand onder lipstick, oogschaduw en eyeliner swatches! Herkenbaar?

Nagels lakken 
In deze herken in me misschien op dit moment iets minder, maar tot een tijdje terug waren m'n nagels altijd gelakt! Ik heb dan ook genoeg keuze: met meer dan 200 nagellakjes in er altijd wel eentje die je op wil.

Essie Nail Lacquer - Blanc

Make-up stash
Nou is mijn make-up stash niet mega groot, maar toch heb ik vrij veel verschillende producten. Ze liggen allemaal netjes in een la die ik heb verdeeld in verschillende vakjes. Lipsticks bij de lipsticks, oogschaduw palettes bij de oogschaduw palettes en ga zo nog maar even door. Mijn moeder zegt dan ook geregeld dat ze erg blij is met zo'n kast! Er ligt altijd wel iets in dat je zoekt en er is genoeg keuze.

Even naar de drogist!
Net boodschappen gedaan? Ik kijk nog even bij de drogist om te kijken over een nog mooie nieuwe producten in de schappen liggen. Niet dat ik ze dan ook echt koop, hoor! Maar gewoon even kijken...

Alles moet op Instagram
Net wat nieuwe producten geshopt? Ik maak eerst even een fotootje voor Insta. Hetzelfde geldt voor eten. Want hoe leuk is het om je prachtige dessert op Insta te zetten? En een etentje met bijvoorbeeld m'n familie is eigenlijk niet meer alleen met m'n familie. Mijn volgers kijken gezellig mee (via Instagram)!


En dan waren dit een aantal redenen waarom ik toch ook wel een typische beautyblogger ben!

Herken jij je in (een van) de bovenstaande punten? Of heb jij zelf nog een goed punt?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Ik doe het nog niet zo lang, bloggen, maar de punten zijn zeker herkenbaar! Ik was al fan van naar de drogist en de Douglas gaan, maar nu nog veel meer. Het is allemaal zo leuk! En je kan er ook nog eens een artikel over maken! Beste reden om jezelf toe te staan om van alles te kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Heel herkenbaar ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk om te lezen en ook erg herkenbaar! ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen