Accessoires

THEBAGSTORE Herschel Heritage Peacoat Offset rugzak

8/17/2016

Ik was al een hele tijd op zoek naar een rugzak in een neutrale kleur die ik zou kunnen gebruiken als schooltas. Toen ik van THEBAGSTORE te horen kreeg dat ik een van hun rugzakken uit mocht zoeken, sprong ik een gat in de lucht. Vandaag vertel ik je meer over de rugzak die ik uitzocht!

De rugzak die ik uitkoos is van het merk Herschel. In 2009 is het merk Herschel Supply Co. opgericht door 2 broers. De naam komt van het Canadese dorpje waar 3 generaties van hun familie opgroeiden.

Herschel combineert het stijlvolle ontwerp van de tassen met kwaliteit en functionaliteit. De tassen hebben verschillende vakken met ritssluitingen en zijn daardoor handig in gebruik. Verder zijn de tassen verkrijgbaar in verschillende modellen en heb je de keuze uit bijvoorbeeld een klassieke zwarte kleur, maar ook felle en uitbundige printjes en kleuren.

THEBAGSTORE heeft een ruim assortiment met zowel heren als dames Herschel rugzakken. Ik koos het model `Heritage Peacoat Offset´. De rugzak heeft een mooie en simpele donkerblauwe kleur die overal mee te combineren valt, maar door de 4 witte strepen die zich aan de onderkant van de rugzak bevinden, wordt de rugzak een stuk interessanter.

De rugzak heeft een hoofdcompartiment met daarin een vak voor je laptop. Super handig! Het vak is voor een laptop van 15 inch (34 x 27,7 x 3 cm). Nog een leuk detail: de binnenvoering is rood wit gestreept! 

Naast het hoofdcompartiment zit er ook een kleiner vakje op de voorkant. Ideaal voor wat kleinere dingetjes die je kwijt zou raken in het grotere vak. In het voorvak zit ook een keycord waaraan je bijvoorbeeld je sleutels kunt bevestigen. Beide vakken kunnen worden afgesloten door middel van een rits. 

Ik ben ben net terug van 3 weken Noorwegen. Deze vakantie was ideaal om de rugzak goed te testen. M'n camera, lenzen en zonnebril gingen overal mee naar toe. Deze spullen pasten met gemak in de rugzak. Er zou nog wel een camera bij passen! De afmetingen van deze rugzak zijn 40 x 30,5 x 14 cm (H x B x D). Een hele handige maat. Alles past erin! 

De rugzak zit ook erg fijn. Nadat ik hem 3 weken elke dag gedragen had, had ik nog steeds geen last van m'n schouders of rug. De schouderbanden zijn gewatteerd en verstelbaar, dus dat is ideaal! Ik ben erg te spreken over deze tas! Hij gaat tegenwoordig overal mee naar toe.

Hieronder vind je wat foto's waarop ik de rugzak draag:De praktische informatie samengevat:
♥   Model: Herschel Heritage Peacoat Offset.
♥   De rugzak komt van THEBAGSTORE.
♥   De rugzak heeft een hoofdcompartiment en een kleiner vakje.
♥   De tas is gemaakt van polyester.
♥   De afmetingen: 40 x 30,5 x 14 cm.
♥   De rugzak heeft lederen accenten.
♥   De rugzak kost €84,99.
♥   Er zit een keycord in het voorvak en een laptopvak in het hoofdcompartiment.
♥   De schouderbanden zijn gewatteerd en verstelbaar.

Ik ben echt super blij met deze rugzak! Aankomend schooljaar gaat hij elke dag mee naar school! Heb jij nog een rugzak nodig? Kijk dan zeker even op THEBAGSTORE, want daar vind je niet alleen deze rugzak, maar ook vele andere hippe modellen van verschillende merken.

Hoe ziet jouw (school)tas eruit? En wat vind je van mijn rugzak?

You Might Also Like

1 Comments