Lifestyle

Unieke items van Kleur Design + win een tas!

8/28/2016

Afgelopen week ontving ik een mega leuk pakketje. Ik ben dol op (zelfgemaakte) kaarten, posters, tassen enz. met grafische (en het liefst zelf getekende/ontworpen) ontwerpen en dat was nou precies wat er in het pakketje zat!

Ik kreeg dit pakketje van Esmee. Zij heeft een webshop genaamd kleur-design.nl waar ze kaarten, kalenders, posters en katoenen tasjes verkoopt met haar eigen ontwerpen erop.

Kaarten
Ik ontving 6 kaarten. Esmee heeft de kaarten eerst met de hand getekend en daarna gescand en er een digitale versie van gemaakt. Ik vind ze echt zo cool! De quotes vind ik geniaal en de vormgeving is heel clean met een beetje kleur. Ik houd ervan! Heel knap getekend ook!

Hieronder zie je alle kaarten stuk voor stuk:


De achterkant van de kaarten is zoals je 'em zou verwachten: aan de linkerkant wit waar je je verhaal op kunt schrijven en aan de rechterkant wat lijntjes voor het adres. 

De kaarten zijn A6 formaat en gedrukt op 300 grams houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton. 
Kaarten (per stuk) - €1,50

Posters
Een van de posters die ik kreeg is net zoals de kaarten eerst getekend en daarna gescand. De andere poster is met de computer getekend.

De posters zijn A4 formaat en gedrukt op 250 grams houtvrij gesatineerd mc papier. Het papier is dus wat dikker dan een normaal A4'tje en daardoor ook een stuk steviger!

Dit is misschien wel mijn favoriete item! Deze poster is met de hand getekend en daarna gescand. De quote vind ik geweldig en past helemaal bij mij. Ook de vormgeving vind ik onwijs leuk. Ontzettend knap getekend ook! Deze krijgt sowieso een plekje op mijn kamer!

En dit is de met de computer getekende poster. Deze vind ik ook erg leuk en schattig! 

Poster (per stuk) - €4,95

Katoenen tas

Dit is het laatste item dat ik ontving: een mega hip katoenen tasjes met een flamingo erop! Katoenen tasjes zijn tegenwoordig erg hip en ik snap wel waarom. Je pakt ze makkelijk en snel even mee en je kan ze helemaal vol stoppen met je spullen. Ook hebben ze vaak zo'n leuke opdruk! 

De flamingo is getekend met een textielstift. Hij is heel netjes getekend en ziet er daarom niet uit als een van mijn mislukte diy projectjes. Verder is de tas gemaakt van 140 grams ongebleekt biologisch katoen. De afmetingen: 42 x 38 cm. Om het tasje mooi te houden wordt aangeraden 'em niet of niet vaak te wassen. 

Katoenen tasje - €6,95

Win je eigen katoenen flamingo tas!
Zou jij ook wel zo'n hippe tas met flamingo opdruk willen hebben? Dat kan! Ik mag er namelijk eentje weggeven!

Wat moet je doen?
Meedoen is heel simpel! Het enige wat je hoeft te doen is:
♥   Volg @kleur.design op Instagram.
♥   Volg @missnagellak op Instagram.
♥   Like de winactie foto op mijn account.
♥   Reageer onder de winactie post op Instagram.

That's it! De winactie sluit donderdag 8 september 2016 23:59 en vrijdag 9 september 2016 wordt de winnaar benaderd.

Ik ben echt mega blij met mijn items van kleur-design! Het tasje ga ik zeker gebruiken, ik ga snel opzoek naar een mooie lijst om een van de posters in op te hangen en ik ga de komende tijd mensen blij maken met zo'n ontzettend leuke kaart! :)

Wat vind jij het leukste item?

You Might Also Like

3 Comments

  1. Wat een leuke teksten hebben de kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof! Natuurlijk ben ik snel mee gaan doen. Die kaarten zijn ook echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb meegedaan, zo leuk! mooie items.

    BeantwoordenVerwijderen