Accessoires

Notontuesday.com Karma necklace

10/23/2016

Minimalistische sieraden zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. En ik ben fan! Een klein en subtiel kettinkje bijvoorbeeld maakt je outfit nét iets leuker. Bovendien kan je met zo'n subtiel sieraad een persoonlijke touch aan je outfit geven.

Mijn nieuwste minimalistische ketting is van notontuesday.com. Deze webshop is van Leonie, waar ze niet alleen kettingen verkoopt, maar ook nog andere handmade items zoals oorbellen en armbanden.

Mijn ketting is een 14K gold plated kettinkje en heeft een subtiele gouden open cirkel die een doorsnede van 15mm heeft. Ik vind 'em ontzettend leuk! Zoiets had ik nog niet, maar hij past perfect bij mij! Hij past ook bijna bij elke outfit en daarom draag ik 'em regelmatig.

Omdat de ketting zo subtiel is, is hij ook heel makkelijk te combineren met andere kettinkjes.


De ketting is 39-42 cm. Hij is dus in lengte verstelbaar, waardoor je 'em naar je eigen smaak kunt aanpassen. Zelf draag ik 'em bijna altijd op z'n langst, zoals ook op de foto hierboven.

Ik ben super blij met deze ketting! Hij is van goede kwaliteit, de prijs is prima en hij voegt echt wat toe aan je outfit. Ben jij opzoek naar een leuke ketting of een ander subtiel sieraad? Neem dan zeker even een kijkje op notontuesday.com

Karma necklace €14,95 | Not on Tuesday

Ben jij ook zo'n fan van minimalistische sieraden?

You Might Also Like

2 Comments