About me


Over mij
Hi! Ik ben Leanne en welkom op missnagellak.nl! Missnagellak.nl is mijn persoonlijke blog waar ik geregeld artikelen plaats over reizen, food, beauty, fashion en meer!

Ik zit nog op de middelbare school en daarom is het soms lastig om regelmatig artikelen te plaatsen. Ik probeer om de dag wat te plaatsten, maar ik de drukkere perioden kan dit ook 1 artikel per week worden.

Een van m'n grootste hobby's is natuurlijk bloggen, maar daarnaast korfbal, ski en snowboard ik ook heel graag. Fotograferen is ook iets wat ik graag doe en waar ik graag mee experimenteer,

Later zou ik het liefst een travelblogger worden. Reizen vind ik zó ontzettend gaaf. Ik zou dan niet alleen willen schrijven over de mooie plekjes op aarde, maar ook over de minder mooie. Ik wil later namelijk heel graag gaan helpen in een ontwikkelingsland. Het lijkt me echt fantastisch om over de reizen die ik wil gaan maken artikelen te schrijven en op die manier jullie te inspireren om ook de wereld te gaan verkennen!

Reizen gaat 'm voorlopig nog niet worden. Ik heb mijn zinnen eerst gezet op het halen van mijn vwo-diploma. Daarna kijk ik verder. Ik maak in de tussentijd natuurlijk wel wat leuke reisjes, maar echt een wereldreis gaat 'm natuurlijk nog niet worden.

Over de blog
Missnagellak.nl begon allemaal doordat ik in de zomer van 2012 een Twitteraccount aanmaakte over beauty en nail art. Ik plaatste geregeld foto's over wat meisjes leuk vinden. Ook kwamen er verschillende winacties en wedstrijden online waar iedereen zo leuk aan meedeed!

Ik plaatste vooral veel nail arts, want dat was toen echt een hype. Omdat ik een van de eerste nail art accounts was, groeide het aantal volgers enorm. Als ik een avondje actief tweette, kreeg ik er soms wel 1000 volgers bij. Echt bizar!

Ik besloot in november 2012 een blog aan te maken die bij m'n Twitteraccount aansloot. Ik blogde vooral over nagellak en nail arts.

Nu blog ik veel minder over nagellak. Nagellak is mijn passie nie meer. Het heeft plaatsgemaakt voor reizen. Daarom komen er nu minder artikelen over nagellak en nail art online, maar artikelen over reizen, food, fashion en beauty.